BURSLULUK SINAVI SONUCUNU ÖĞREN
Önyükleme

Evrensel Kolej Duyuru Detay

BURSLULUK SINAVI SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖZEL EVRENSEL OKULLARI 2021-2022 ÖĞRETİM YILI İÇİN ÖĞRENCİ SEÇME VE BAŞARI DÜZEYİNE GÖRE İNDİRİMLİ KABUL SINAVI

1986 yılından beri Ankara’da faaliyette bulunan Özel Evrensel Okulları her kademede binlerce öğrenci yetiştirmiş, günümüze değin aldığı üstün beyin gücüne sahip yaklaşık 3000’den fazla öğrenciye de eğitim bursu olanağı sağlamıştır. 2021-2022 öğretim yılında da başarıya indirim uygulaması ile öğrenci alınmasına devam edilecektir.

Yıllardır başarılarıyla gurur duyduğumuz öğrencilerimize sunulan fırsatları yeni gelecek öğrencilerimize  de sunuyor ve değerlendirilmesini öneriyoruz.

Çocuklarımızın geleceği hem ailelerin hem de Türkiye’nin geleceğidir. Başarılı olmak zorunludur. Üst düzey başarılar; seçkin, deneyimli, çalışkan ve özverili eğitimcilerle ve disiplinli bir ortamda elde edilmektedir. Öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmak 35 yıldır yaptığımız iştir.

Kendine güvenen ve ülkemizi çağdaş ve aydınlık yarınlara taşıyacak gençlerin yetiştirilmesi için "OKUL GİBİ OKUL" olarak bilinen okullarımızda olanaklarımızı başarılı öğrencilerden esirgemeden yolumuza devam etmekteyiz.

1- BURSLULUK SINAV TARİHİ VE SAATİ

SINAV TARİHİ SINIF SINAV SAATİ
01 Mart 2021 Pazartesi 4.Sınıflar 13.30
03 Mart 2021 Çarşamba 5, 6 ve 7.Sınıflar 13.30
02 MART 2021 Salı 8.Sınıflar 13.30
03 MART 2021 Çarşamba 9, 10 ve 11.Sınıflar 13.30

2- BURSLULUK SINAV BAŞVURU SÜRESİ

01.02.2021 – 27.02.2021 tarihleri arası

3- BURSLULUK SINAV BAŞVURU KOŞULLARI

a) Öğrencilerden halen ilkokul 4. sınıfta, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda,  lise 9, 10 ve 11. sınıflarda öğrenim görmekte olan öğrenciler sınava katılmak için başvuru yapabilirler.

b) Başvurular, www.evrenselkolej.k12.tr adresindeki “Başvuru Formu” doldurularak yapılacaktır. Başvuru formundaki bilgilerin tam ve doğru olması zorunludur. İstenilen bilgiler girildikten sonra, Sınava Giriş Belgesi de çıktı olarak alınıp, Özel Evrensel Okullarının ilgili müdürlüklerine onaylatılacaktır. Başvuru doğrudan okul müdürlüklerine de yapılabilir.

c) Sınav giriş belgesinin fotoğraflı olması zorunludur.

d) Sınav Giriş Belgesi onaylı olmayan öğrenciler sınava alınmazlar.

e) Sınava girecek adayların 18 yaşından küçük olmaları nedeniyle açık rıza ile alınan veli bilgileri KVKK kapsamında ve etik ilkeler doğrultusunda 3.şahıslar ile paylaşılmayacaktır.

f) Seçme sınavının yüz yüze yapılabilmesi halinde başvuru yapan tüm öğrencilerin sağlıklarını gözetmek amacıyla HES Kod’unun başvuru formuna yazılması gerekecektir. Aday sınava geldiğinde aynı gün HES Kod’una bakılarak tüm hijyen önlemleri alınan kurumumuzda öğrencilerin güvenli olarak sınava katılmaları sağlanacaktır. Covid-19 sağlık önlemleri kapsamında ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı tat-koku alamama, eklem ağrısı, halsizlik vb.diğer şikayetlerin bulunması ya da yakın çevresinde COVID-19 tanısı konan kişinin olması durumunda veli öğrenciyi sınava getirmeyeceğini taahhüt etmiş olacaktır.

g) Seçme sınavı yüz yüze yapılamaz ise çevrimiçi gerçekleşecektir.

4- BURSLULUK SINAVINDA YAPILACAK DERSLER VE SORU SAYILARI

5- BURSLULUK SINAV SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ VE DUYURULMASI

a) Sınavlar, yıllık planlar ve ders kitapları esas alınarak sınav tarihine kadar işlenmesi gereken konuları kapsayacaktır.

b) Sınavlar, elektronik ortamda değerlendirilip; 09.03.2021 tarihinde, www.evrenselkolej.k12.tr adresinden duyurulacaktır.

c) Öğrenciler, her sınıf düzeyinde başarı durumlarına göre BURSLU / İNDİRİMLİ olarak okullarımızda okumaya hak kazanacaklardır. Sınav sonucunda kayıt yaptırmak zorunlu değildir.

d) Sınava katılamayacak öğrenciler için başvuruda bulunulmaması önemle rica olunur.

ÖNEMLİ NOT: Sınav Sonucuna Göre Kayıt Tarihi 09.03.2021 - 31.03.2021 arasındadır. Bu tarihten sonra yapılacak kayıtlarda BURSLU/İNDİRİMLİ’lik hakkını kaybetmiş olacaktır.

Okul Yönetimi

Etiketler: evrensel kolej, bursluluk, bursluluk şartnamesi, 2021-2022 öğretim yılı için, bursluluk sınavı, bursluluk sinav