Derslikler - Özel Evrensel Eğitim Kurumları

Yerleşke Detay

Özenle hazırlanmış 6m x 7m boyutlarında standarda sahip 24 öğrencilik dersliklerimizde, öğrencilerimiz tekli sıralarda oturmaktadır. Her öğrencimize ait özel dolaplar bulunmaktadır.

Ayrıca tarih, coğrafya, resim, müzik, tasarım gibi derslerin öğretim hedeflerine uygun araç gereçlerle donatılmış özel derslikler bulunmaktadır.

Yabancı Dil Laboratuvarları

Özel Evrensel Okulları globalleşen dünyada, tüm ülkelere entegre olabilecek, teknolojik donanımları da kullanarak, yabancı dilde düşünebilen, iletişim kurabilen, bildiklerini uygulayabilen gençleri yetiştirmek amacıyla Cambridge University Press işbirliği ile akrediye olan Cambridge (Cambridge Complete Solution Schools) okuludur.

Öğrencilerimiz audio-video laboratuarlarımızda dünya standatlarında çağdaş yöntem ve tekniklerle akıllı tahtalar kullanarak yabancı dil eğitimi görmektedirler.

Bilgisayar Laboratuvarları

Çocuklarımızın çağın teknolojisi ile bilgilerini bütünleştirebilecekleri, teknolojiyi en verimli biçimde kullanabilecekleri bilgisayar destekli eğitim programları, uygulamalı olarak işlenmektedir.

Fizik – Kimya – Biyoloji – Fen Bilgisi Laboratuvarları

Deneysel yöntemler kullanılarak eğitim öğretim yapılan okulumuzda, her biri 112 metrekarelik geniş alanlarda modern deney araçları ile ve modüler deney masaları masalarıyla eksiksiz donatılmış laboratuarlarımız günün her saatinde öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Okullarımızda her yıl ilkokul, ortaokul, kolej ve fen lisesi öğrencilerinin katıldığı geleneksel “Bilimsel Projeler Yarışması” düzenlenmektedir. Yaş gruplarına göre projeler farklı üniversitelerdeki seçkin öğretim üyeleri tarafından oluşturulan bilim kurulu tarafından değerlendirilir ve ödüllendirilir. Öğrencilere interaktif eğitim ortamı sağlayan laboratuarlar TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarına öğrenci yetiştirmek için de kullanılır. Bu kapsamda yapıcı, yaratıcı ve üretici bilgi çağını yakalayacak ve gelecekte bilim insanı olarak aktif rol oynayacak öğrencilerin sayısının artırılması amaçlanmaktadır.

Etiketler:evrensel kolej, derslikler, özel okul, özel okul dersliği, fizik, kimya, biyoloji, fen bilgisi, laboratuvar, lab, bilgisayar, yabancı dil