EVRENSEL KOLEJ AKDENİZ MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA 1 GÜMÜŞ MADALYA İ...
Önyükleme

Evrensel Kolej Duyuru Detay

AKDENİZ Üniversitesi'nin (AÜ) düzenlediği matematik alanında Türkiye'nin en uzun soluklu etkinliklerinden olan Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları'nın 28'ncisi tamamlandı. Kazananlar İstanbul’ da düzenlenen törenle açıklandı.

Bilimsel çalışmaları ile her zaman gurur duyduğumuz öğrencilerimiz, başarı geleneğimizi sürdürmeye devam etmektedir. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyat Sınavında 11.Sınıf öğrencimiz Ahmet Erhan Avcı Türkiye 2.liğü ile GÜMÜŞ MADALYA kazandı.

 

TÜRKİYE İKİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİMİZ

SIRA

ADI SOYADI

SINIF

2

AHMET ERHAN AVCI

11

 

EVRENSEL KOLEJ Genel Müdürü Sn. Semra BÜYÜKAĞAOĞLU ve Proje Uzmanı Bülent IŞIK başarılarının her yıl artarak devam ettiğini belirterek öğrenci ve danışman öğretmenlerini tebrik etti. Ayrıca başta Amerika, Avrupa olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen birçok proje yarışmasına başvuruların yapıldığı, projelerinin bu yarışmalardan finale kalarak büyük başarılar elde ettiklerini söyledi. Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Sn. Cavit GÜRSOY olimpiyatta finale kalan öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamın diledi.


Paylaş:

Etiketler: evrensel kolej, akdeniz matematik olimpiyatları