2024-2025 ÖĞRETİM YILI İÇİN BURSLULUK SINAVI

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖZEL EVRENSEL OKULLARI 2024-2025 ÖĞRETİM YILI İÇİN BURSLULUK SINAVI

1986 yılından beri Ankara’da faaliyette bulunan Özel Evrensel Okulları her kademede binlerce öğrenci yetiştirmiş, günümüze değin aldığı üstün beyin gücüne sahip yaklaşık 3000’den fazla öğrenciye de eğitim bursu olanağı sağlamıştır. 2024-2025 öğretim yılında da burs uygulamasına devam edilecektir.

Yıllardır başarılarıyla gurur duyduğumuz öğrencilerimize sunulan fırsatları yeni gelecek öğrencilerimize  de sunuyor ve değerlendirilmesini öneriyoruz.

Çocuklarımızın geleceği hem ailelerin hem de Türkiye’nin geleceğidir. Başarılı olmak zorunludur. Üst düzey başarılar; seçkin, deneyimli, çalışkan ve özverili eğitimcilerle ve disiplinli bir ortamda elde edilmektedir. Öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmak 38 yıldır yaptığımız iştir.

Kendine güvenen ve ülkemizi çağdaş ve aydınlık yarınlara taşıyacak gençlerin yetiştirilmesi için "OKUL GİBİ OKUL" olarak bilinen okullarımızda olanaklarımızı başarılı öğrencilerden esirgemeden yolumuza devam etmekteyiz.

1- BURSLULUK SINAV TARİHİ VE SAATİ

SINAV TARİHİ SINIF SINAV SAATİ
13 Ocak 2024 Cumartesi 9, 10 ve 11.Sınıflar 10.00
13 Ocak 2024 Cumartesi 8.Sınıflar 13.30
14 Ocak 2024 Pazar 4.Sınıflar 10.00
14 Ocak 2024 Pazar 5, 6, ve 7.Sınıflar 13.30

2- BURSLULUK SINAV BAŞVURU SÜRESİ

09.12.2023 – 10.01.2024 tarihleri arası.

3- BURSLULUK SINAV BAŞVURU KOŞULLARI

a) Öğrencilerden halen ilkokul 4. sınıfta, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda,  lise 9, 10 ve 11. sınıflarda öğrenim görmekte olan öğrenciler sınava katılmak için başvuru yapabilirler.

b) Başvurular, www.evrenselkolej.k12.tr adresindeki “Başvuru Formu” doldurularak yapılacaktır. Başvuru formundaki bilgilerin tam ve doğru olması zorunludur. İstenilen bilgiler girildikten sonra, Sınava Giriş Belgesi de çıktı olarak alınıp, Özel Evrensel Okullarının ilgili müdürlüklerine onaylatılacaktır. Başvuru doğrudan okul müdürlüklerine de yapılabilir.

c) Sınav giriş belgesinin fotoğraflı olması zorunludur.

d) Sınav Giriş Belgesi onaylı olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

e) Sınava girecek adayların 18 yaşından küçük olmaları nedeniyle açık rıza ile alınan veli bilgileri KVKK kapsamında ve etik ilkeler doğrultusunda 3.şahıslar ile paylaşılmayacaktır.

4- BURSLULUK SINAV SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ VE DUYURULMASI

a) Sınavlar, yıllık planlar ve ders kitapları esas alınarak sınav tarihine kadar işlenmesi gereken konuları kapsayacaktır.

b) Sınavlar, elektronik ortamda değerlendirilip; 16.01.2023 tarihinde, www.evrenselkolej.k12.tr adresinden duyurulacaktır.

c) Öğrenciler, her sınıf düzeyinde başarı durumlarına göre BURSLU olarak okullarımızda okumaya hak kazanacaklardır. Sınav sonucunda kayıt yaptırmak zorunlu değildir.

d) Sınava katılamayacak öğrenciler için başvuruda bulunulmaması önemle rica olunur.

ÖNEMLİ NOT: Sınav Sonucuna Göre Kayıt Tarihi 16.01.2024 - 10.02.2024 arasındadır. Bu tarihten sonra BURSLULUK hakkı sona erecektir.

Okul Yönetimi

Etiketler: evrensel kolej, bursluluk, bursluluk şartnamesi, 2024-2025 öğretim yılı için, bursluluk sınav, bursluluk sınavı