23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA DAVET...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıl Dönümünü Kutlama Programında Tüm Veli ve Öğrencilerimizi Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NIN 102.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

1. Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

2. Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma ( İlkokul Müdür Yardımcısı Burcu KILINÇARSLAN)

3. ‘’ Adım Adım Egemenliğe’’ (Oratoryo, Özel Evrensel Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencileri)