24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkusu

Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.

Sözcükler yetmez ya  onu anlatmaya…

“Nedir öğretmen? Kimdir ?” diye sorulduğunda.

Destanlara sığmayacak düşünceler tek sözcükle ifade bulur.

“Umuttur!” derler, aydınlıktır, güzel günlerdir öğretmen.

Sevgidir, anadır, babadır emektir öğretmen.

Kara bahtımın silgisidir .

Başlangıçtır hem, hem bitirmektir.

Yoldur, şafak vakti alıp sizi, yaşanacak yerlere götüren.

Bir milleti kurtaran yalnız ve ancak onlardır,  yeni neslin mimarı yine onlardır.

Dedik ya sığmaz o sözcüklere ….

Her sene olduğu gibi bu sene de Özel Evrensel Eğitim Kurumları olarak Öğretmenler Günü’nü büyük bir coşkuyla kutladık.

Fatma YILDIRIM Öğretmenimizin günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını dinledikten sonra okulumuz Drama öğretmeni Gökhan NALKIRAN öğretmenimizin yönettiği skeçte öğretmenlerimizin keyifli performansını izledik. Beden Eğitimi öğretmenimiz Aysun Dursun’un hazırladığı koreografi ile yine okulumuz öğretmenleri ile coşkulu bir horon performansı sundular bize. İbrahim Burak ŞEN öğretmenimizin okuduğu ‘ÖĞRETMEN’ şiiri ile duygularımıza bir kez daha tercüman olundu. Okul orkestramızın şarkıları, öğretmen orkestramızın eşsiz performansı ve tüm okul öğretmenlerimizin büyük bir coşkuyla söylediği Öğretmen Marşı ile de törenimizi bitirdik.