8.SINIFLARLA İSTANBUL GEZİMİZ

20 Nisan 2018 Cuma günü 62 öğrenci, 6 öğretmen, 2 rehber eşliğinde İstanbul’a gidildi.

21 Nisan günü öğrencilerimiz Sultanahmet Meydanındaki Dikili Taş, Yılanlı Sütun, Örme Sütun’u gördükten sonra Sultanahmet Camii, Topkapı Camii’nin görkemi karşısında adeta büyülendiler. Yerebatan Sarnıcı, Medusa’nın Başı ve Topkapı Sarayı ile gezimiz görsel şölene dönüştü. Günün kapanışı Boğaz’ın serin suları, güneşin ışıltısı altındaki tekne turu ile yapıldı.

22 Nisan Pazar günü teleferikle Pierre Loti’ye çıkıldı. Bolca fotoğraf alındıktan sonra Eyüp Meydanı’nda gezildi. Öğrencilerimizin heyecanla beklediği Vieland’a varışın ardından gezimiz yerini eğlenceye bıraktı.

Öğrencilerimiz bir nebze de olsa sınavın stres ve kaygısından uzaklaşarak Ankara’ya dönüş yaptılar.

Etiketler: Evrensel Kolej, İstanbul