Amerika Copernicus Matematik Olimpiyatlarında 5 GÜMÜŞ 4 BRONZ MADAL...

Amerika Copernicus Matematik Olimpiyatlarında 5 GÜMÜŞ 4 BRONZ MADALYA kazanan öğrencilerimize sertifikaları okulumuzda TÖRENLE verildi.

Törende konuşan Genel Müdürümüz Sn.Semra BÜYÜKAĞAOĞLU Özel Evrensel Eğitim Kurumlarında öğrencilerimizin sayısal düşünme, problem çözme stratejilerini öğrenme, problem çözme, mantık yürütme gibi matematiğin içinde var olan elemanları, yaşıtları ile eğlenceli bir ortamda geliştirerek büyük başarı yakaladığını ve Evrensel Eğitim Kurumlarının gururu olduklarını söyledi. Ayrıca başarılarının her yıl artarak devam ettiğini belirterek öğrenci ve danışman öğretmenlerini tebrik etti. Başarı kazanan öğrencilerimizin sertifikaları Özel Evrensel Eğitim Kurumları Proje Koordinatörü Bülent IŞIK tarafından kendilerine takdim edildi.

Etiketler: evrensel kolej, copernicus