AYT SAYISAL TÜRKİYE BİRİNCİSİ

2020 YKS sonuçlarına göre öğrencilerimizden Sıla YAKAR AYT sayısal bölüm sorularının tamamını doğru cevaplayarak AYT Türkiye birincisi olma başarısını göstermiştir.

Evrensel Okulları her yıl olduğu gibi bu yılda büyük başarılara imza atmıştır. LGS sınavında olduğu gibi YKS sınavında da dereceler yine Evrensel Okullarında

ilk 50 de          3 derece

ilk 500 de       6 derece

ilk 1000 de     14 derece

olarak öğrencilerimizin büyük çoğunluğu YKS sıralamasında ilk 5000 derece içerisinde yer almaktadır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

LGS 2020 başarılarımız için tıklayınız.

Online Görüşme Formu'nu doldurun sizi biz arayalım. Online Görüşme Formu İçin Tıklayınız.

evrensel kolej ayt sayısal türkiye birincisi

evrensel kolej yks 2020 ilk bin

Etiketler: evrensel kolej, yks 2020, türkiye birincisi, türkiye 1. si, özel okul, özel kolej, yks hazırlık kursu, lgs hazırlık kursu, ayt, tyt, yks tercih