CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Özel Evrensel Okulları ailesi olarak Cumhuriyetimizin 93. yılını okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz coşkulu bir törenle kutladık.

Öğrencilerimizden Deniz TOPAL’ın; açılan dev Türk bayrağının önünde söylediği Arif Nihat ASYA’nın “Bayrak” şiirinin ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, bu toprakları bizlere vatan yapan, günümüzde ülkemizin bölünmezliği, ulusal birliğimiz, egemenliğimiz için canlarını feda eden kahramanlarımız anısına saygı duruşunda bulunuldu, İstiklâl Marşımız okundu.

Tarih Öğretmenimiz Serkan KÜÇÜK’ün konuşması ilgiyle dinlendi. “Kurtuluştan Kuruluşa Bir Destan” adıyla okullarımız öğrencilerince sahnelenen ve Mustafa Kemal’in önderliğinde Türk ulusunun “Kurtuluş Savaşı” sürecini izleyenlere yaşatan dramalar, anlatılar; seslendirilen türküler, şiirler, marşlar ve sonunda hep birlikte söylediğimiz “Gençliğin Andı” duyguyu ve coşkuyu doruklara taşıdı.

Bayram coşkusu, liseli gençlerimizin valsi ve orkestramızın konserinin ardından “Onuncu Yıl Marşı”nın hep bir ağızdan söylenmesiyle devam etti.