DAYANIŞMA OLMAZSA TOPLUMLAR DA OLMAZ Evrensel Okulları öğre

Evrensel Okulları öğrencileri tarafından 11 Şubat 2019 tarihinde başlatılan kampanya kapsamında Sincan ilçesindeki Fatih Nafiz Körez Devlet Hastanesi Çocuk Kliniğinde yatan hastalara ve özel eğitime gereksinim duyan çocuklarımızın eğitim aldığı Gama Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki çocuklarımıza kırtasiye, oyuncak ve giysi yardımı yapıldı.

Öğrencilerimizin topladığı yardım malzemeleri, 23 Mayıs 2019 Perşembe günü gönüllü görevli öğrencilerimiz tarafından her iki yardım merkezine de teslim edildi.

Evrensel Öğrencileri, akranlarının ve kardeşlerinin gözlerindeki mutlulukla onur duydular. Yardımlaşma ve dayanışmanın toplumumuzun temel taşları olduğu bilinciyle bu kampanyada milli birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize, desteğini esirgemeyen değerli velilerimize ve okul yönetimine teşekkür ediyoruz.