DOĞA VE İNSAN KONULU RESİM YARIŞMASI

“Doğa ve İnsan” Konulu Resim Yarışması Ödül Töreni Yapıldı.

Özel Evrensel Eğitim Kurumlarının, Ankara’da bulunan okul öncesi eğitim kurumlarındaki çocuklar arasında düzenlediği “Doğa ve İnsan” konulu resim yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Animatör eşliğinde eğlenceli dakikalarla başlayan törenimiz, yarışmaya katılan okullara plaket ve katılım belgelerinin verilmesiyle devam etti. Özel Evrensel İlkokul öğrencilerinin hazırlayıp sahnelediği “Melodika ile İzmir Marşı” ve “Vals” gösterisi törene renk katarken sonrasında Jüri Özel Ödülüne layık görülen 12 öğrenciye ve sorumlu öğretmenlerine ödülleri takdim edildi.

Törenimizin son kısmındaysa yarışmada dereceye giren öğrencilere ve sorumlu öğretmenlerine plaket ve ödülleri Özel Evrensel Okulları Genel Müdürü Semra BÜYÜKAĞAOĞLU tarafından takdim edildi.

Ödül töreni sonrasında çocuklar, yapılan pamuk şeker ikramıyla eğlenceli zaman geçirirken diğer misafirler de kokteyl salonumuzda keyifli zaman geçirdiler.

Minik Ellerin Ödüllü Resim Yarışmasının Detayları için Tıklayın.

Etiketler: evrensel kolej, resim yarışması, 2023