EGEMENLİĞİMİZİN 102. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladık.

Okulumuz konferans salonunda yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okulumuz ilkokul müdür yardımcısı Burcu Kılınçarslan’ın günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasından sonra 7. sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu söz korosu “Adım Adım Egemenliğe” ve 6.sınıf öğrencilerimiz ‘’Atatürk ve Çocuk’’ adlı canlı performans çalışmalarını sundular.

Sonrasında ana sınıfı öğrencilerimizden “Sen neredeysen orada Özgürlük” adlı dans gösterisi ve 1/A sınıfı öğrencilerimizden ‘’Atatürk Çocukları’’ Marşı ile dans gösterilerini izledik.

3. Ve 4. sınıf öğrencilerimizden ritim korosunu dinledikten sonra, 2.sınıf öğrencilerimizden ‘’23 Nisan’’ adlı şiir ve ‘’İzmir Marşı’’ Rontunu izledik.

Rengarenk kıyafetleri içinde gösterilerini sergileyen öğrencilerimiz izleyicilerden büyük alkış aldı. 5A ve 5B sınıfı öğrencilerimizin halk oyunu ile 5C ve 5D öğrencilerimizin step gösterisi izleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar.

6.sınıf öğrencilerimizin ve 3.sınıf öğrencilerimizin birbirinden güzel dans ve kıyafetleri ile oyun havası gösterilerini izledik.

4A sınıfı öğrencilerimizin modern dans gösterisinin ardından 5.sınıf öğrencimiz Beyza Duru Burmalı ‘’Karlar Kraliçesi- Elsa – Lass Jestzt Los!’’ adlı Almanca şarkısı ile izleyenleri büyüledi. 7.sınıf öğrencilerimizin vals gösterisi ile sona eren program izleyicilerden tam not aldı.

Egemenliğimizin 102. yılını kutladığımız bu güzel günde bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız.

Etiketler: evrensel kolej, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk