Egemenliğimizin 97. Yılını Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladık.

Okulumuz konferans salonunda yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Okulumuz Sınıf  Öğretmeni Ayten Demiroğlu’nun günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasından sonra 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu söz korosu “Atatürk Çocuklarıyız” adlı çalışmalarını sundular.Sonrasında  ana sınıfı  öğrencilerimizden “Vaka Vaka” dansı, 4/A sınıfı öğrencilerimizden vals gösterisi, 3. sınıf öğrencilerimizden “Sev Kardeşim” adlı gösteriyi izledik.Rengarenk kıyafetleri içinde gösterilerini sergileyen öğrencilerimiz izleyicilerden  büyük alkış aldı.7. sınıf kız öğrencilerimizin “Modern Dans” gösterilerinden sonra İngilizce şarkılarla 4. sınıf öğrencilerimiz sahne aldı.5 ve 6. sınıf öğrencilerimizden roman dansları, artistik ve oryantel çember gösterisi,jimnastik gösterisi ile izleyiciler zevkli anlar yaşadılar.Ayrıca “Lise Halk Oyunları Ekibimiz” Artvin  yöresi halk oyunları ile sahnede göz doldurdu.Son olarak okul bandomuzun çaldığı birbirinden güzel şarkılarla adeta bir şenlik havası içinde geçen törenimiz izleyicilerden büyük alkış aldı.

Egemenliğimizin 97. yılını kutladığımız bu güzel günde bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız.

Etiketler: Evrensel Kolej, 23 Nisan, Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı