EVRENSEL 2023 YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR

EVRENSEL SPOR KULÜBÜ YAZ OKULU UYGULAMA BİLGİLERİ

- Yaz okulumuz; 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında Anasınıfı, 1, 2, 3, 4 ve 5. sınıfta okuyan öğrencileri kapsamaktadır. Yaz okulu çalışmalarımızda öğrencilerimizin eğlenceli bir tatil süreci geçirmelerini ve onların sosyal bireyler olarak yetişmeleri amaçlanmaktadır.

- Evrensel Spor Kulübü Yaz Okulu 2023 yılı için; 3 hafta olarak hizmet verecektir.

KAYIT TARİHLERİ:

Yaz okulu programının açılabilmesi için en az 18-20 öğrencinin katılması gerekmektedir.

03 Temmuz - 14 Temmuz (İki Hafta)

17 Temmuz - 21 Temmuz (Bir Hafta)

03 Temmuz - 21 Temmuz (Üç Hafta)

Kayıt tarihi en geç 12 Haziran 2023

(Ücrete günde iki kahvaltı, bir öğle yemeği, yakın çevre gezisi ve binicilik ücretleri dahildir). Ücret peşin olarak alınır.

YAZ OKULU ETKİNLİKLERİMİZ

- Sportif Etkinlikler :

Yüzme, Basketbol, Futbol, Voleybol, Binicilik, Badminton, Step, Bahçe Oyunları, Masa Tenisi.

- Kültürel, Sanatsal ve Diğer Etkinlikler:

Müzik, Drama, Yarışmalar, Eğlence Programları.

NOT:

1. Haftalık programa uygun olarak eğitim etkinlikleri pazartesi günü başlar, cuma günü sona erer.

2. Rapora bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaz okuluna devam edemeyecek durumda olanlardan sadece verilen hizmet karşılığı ücret alınır ve verilmeyen hizmetin bedeli iade edilir.

3. Servis ulaşım hizmetimiz yoktur.

Evrensel’de Yaz Okulu Başkadır.

Yaz okulu etkinliklerinden kareler.

Etiketler: evrensel kolej, yaz okulu 2023, yüzme, zeka oyunları, kodlama, robotik, drama