EVRENSEL KOLEJ’DE 2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI, AÇILIŞ TÖRENİ İ...

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızla başlayan törenimiz, okullarımız genel müdürü Sayın Semra Büyükağaoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra Evrensel Fen Lisesini geçtiğimiz yıl birincilikle bitiren ve üniversite sınavında AYT Sayısal alanda Türkiye 1.si olarak bizleri gururlandıran öğrencimiz Şebnem Sarı okulumuz mezunları adına öğrenci kardeşlerine örnek olacak bir konuşma gerçekleştirdi.

Ortaokul 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimizin sergiledikleri dans ve bale gösterisiyle devam eden törenimiz, Evrensel Kolej ve Fen Lisesi 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimizin coşkuyla söyledikleri marşlarla sona erdi. “Okul gibi okullar” anlayışıyla öğrencilerini gerek akademik anlamda gerekse kültür sanat anlamında başarılı bireyler olarak yetiştiren Evrensel Kolej ailesi olarak 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve siz değerli velilerimize başarılar diler; bu yılın başarı, sağlık ve mutluluk dolu geçmesini temenni ederiz.