EVRENSEL OKULLARINDA TELAFİDE BEN DE VARIM ETKİNLİKLERİ

Özel Evrensel Okularında "Telafide Ben de Varım" programı dersleri ve etkinlikleri yaz okulu tadında başladı. 2 Ağustos 2021 Pazartesi - 27 Ağustos 2021 Cuma tarihleri arasındaki programda derslerde öğrencilerimiz hem eğleniyor hem öğreniyor.

Yüzme, fen Bilgisi, kodlama, parkur, seramik vitray, çocuklar için felsefe, temassız oyunlar, oryantring, eğlenceli ingilizce, Anadolu masalları, müze eğitimi ve sosyal bilgiler, doğa okulu, drama, masal resimleme, zeka oyunları, oyunlarla coğrafya, almanca gibi birçok dersten oluşan program yaz okulu tarzında başladı ve devam ediyor.

Deneyler: Kimya laboratuarında volkan deneyi. Etkinlik videosunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Yüzme: Özel Evrensel Okulları yarı olimpik kapalı yüzme havuzu. Etkinlik videosunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Parkur Oyunu: Etkinlik videosunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Temassız köşe kapmaca oyunuEtkinlik videosunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Robotik ve kodlama.

Müze Eğitimi: Öğrencilerimiz müze eğitimi dersinde Çanakkale ilimizde yer alan Truva Antik Şehrinde ve Truva Müzesinde sanal gezi yaptılar. Ayrıca Homeros un İlyada ve Odysseia adlı destanında yer alan Truva Savaşını dramatize ettiler.

Deneyler: Lisede kimya deneyleri. Etkinlik videosunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Deneyler: Lisede fizik deneyleri. Etkinlik videosunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Seramik çalışmaları. Toprağın ateşle, ateşin toprakla buluştuğu, sonunda bize ulaşan ve ellerimizde hayat bulan, hayal gücümüzle yoğrulması sonucunda ortaya çıkan ürünlerimiz. Öğrencilerin seramik çalışmaları okulumuz giriş katında sergilenmektedir. Seramik çalışmaları fotoğraf galerisi için tıklayınız.

Doğa Okulu: Birinci Sınıflar Doğa okulu renkler, büyük küçük, altında üstünde kavramları.

Anadolu Masalları: Bir Varmış Bir Yokmuş Masal Tamamlama Etkinliği

Müze Eğitimi: Öğrencilerimiz müze eğitimi dersinde Anadolu uygarlıklarından olan Frigyalılar’ın yaşadıkları Frigya antik kentine ve Gordion’daki Kral Midas’ın mezarına sanal müze gezisi yaptılar. Ardından Anadolu Efsanelerinden Eşek Kulaklı Midas’ı görsel sanatlar dersinde hazırladıkları kostümleri giyerek canlandırdılar. Canlandırma videosunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Müze Eğitimi: Öğrencilerimiz müze eğitimi dersinde İstanbul'da bulunan Sunay Akın Oyuncak Müzesine sanal gezi yaptılar. Ardından en sevdikleri oyuncaklarını arkadaşlarına tanıtarak kalabalık önünde kendini ifade edebilme özelliklerini geliştirmeye çalıştılar. Etkinlik videosunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Doğa Okulu: Anasınıfı Doğa Okulu etkinlikleri. Etkinlik videosunu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Fen Bilgisi Deneyleri: Kule yapımı.

Vitray - Cam Boyama: Vitray çalışması. Etkinlik videosunu izleyin.

Anasınıfı Boyama Çalışması

Masal Resimleme & Tamamlama Çalışması (İlkokul)

Cam Boyama Çalışması (Lise). Cam boyama çalışmaları sergisi için tıklayınız.

"TELAFİDE BEN DE VARIM" PROGRAMI FOTOĞRAF VE VİDEO GALERİSİ

1.VİDEO: Yüzüyorum

2.VİDEO: Deney Yapıyorum

3.VİDEO: Parkur ve Temassız Köşe Kapmaca Oyunları