EVRENSELLİLER PATİLİ DOSTLARIMIZ İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Bugün 11 KASIM 2022 Cuma günü yolu sevgiden ve merhametten geçen geleceğin iyi insanı olmayı ilke edinmiş İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencilerimizle partili dostlarımız yararına kermes düzenledik. Bizler güzel yürekli EVRENSELLİLER patili dostlarımızın beslenme ve barınma ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olan PATİPARK vasıtasıyla düzenlediğimiz kermesten elde edilen gelir ile alınan mamalar patili dostlarımıza ulaştırılmıştır.

Kış acımasız, patili dostlarımız ise korumasız ve çok açlar. Bizler sıcacık yuvamızda tok ve güvende otururken onlar, insanoğlunun yok ettiği betonlaşmış ve çoraklaşmış doğada yersizlikten, açlıktan susuzluktan ve ne yazık ki işkenceden ölüyorlar. Karşılıksız sevginin ve vefanın dolu dolu yaşandığı kermesimiz Evrensel ailesine gurur vermiştir. Tarifi olmayan tek şey güzel anlardır.

Tüm Evrensel ailesine verdikleri destek için teşekkür ederiz.

Etiketler: evrensel kolej, patipark, sokak hayvanları, kermes