EVRENSEL’DE DEMOKRASİ ŞÖLENİ BAŞLADI

Demokrasi eğitimi ve “Okul Meclisleri Yönergesi” uyarınca okulumuzda 14 Ekim 2016’da sınıflarımızda yapılan seçimlerle, okul öğrenci meclis üyeliğine sınıflarımızdan birer üye seçildi.

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir
Kadıköy erotik shop için tıklayınız.demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü önemsemiş milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi, öğrencilerimize seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması amacıyla yapılan meclis üyeliği seçimlerine katılım büyük bir coşku ile olmuştur.

Seçilen meclis üyeleri 21 Ekim 2016’da toplanarak törenle yemin ettiler. Yemin sonrası yapılan meclis başkanlığı ve başkanlık divanı üye seçimleri oldukça çekişmeli oldu.

Oylama sonucu,
Okul Meclis Başkanlığına FL 10-A sınıfı öğrencisi Berke ÇALIŞ  seçildi.

Başkana ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Okul yönetimimiz, öğrencilerimizin demokrasi eğitimine büyük destek sağlamış, öğrencilerin özgürce propaganda yapmalarına ve kendilerini ifade ederek demokratik liderlik kişiliklerini geliştirmelerine fırsat vermiştir.

Okul yönetimimize ve destek olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Seçim Kurulu Başkanı
ERTAN OCAK