EVRENSEL’DE SEÇİM COŞKUSU

15.10.2014 Çarşamba günü okulumuzda demokrasi eğitimi kapsamında öğrencilerimiz partiler oluşturarak başkanlık seçimi için propaganda çalışmalarına başladılar. Çalışmalar kapsamında parti üyeleri sınıfları gezerek okul için yapmak istediklerini belirttiler. Ayrıca “Laik Gençlik Partisi” , “Evrensel Demokrasi Partisi”, “Aydın Gençlik Partisi” “Sevgi ve Mutluluk Partisi” üyeleri okul bahçesinde yaptıkları konuşmalarla kendilerini tanıtma fırsatı buldular. Evrensel Kolej’e yakışan demokratik ve coşkulu bir propaganda süreci yaşandı.

Okul genelinde yapılan seçimler sonucunda Laik Gençlik Partisinden  Erenay KARACAN ”Okul Başkanı”  , Aydın Gençlik Partisinden Yankı ÇINAR başkan yardımcısı olarak seçildiler.  Oy dağılımı ise EDP : 9  , AGP : 195 , LGP : 217 , SP : 12 , Geçersiz : 2 şeklinde oldu. Öğrencilerimizi kutluyoruz.