EVRENSEL’DE “90’LARA DÖNÜŞ”

Müzik, evrenseldir. Müzikle “Evrensel”iz.

“90’lara Dönüş” temasıyla hazırladığımız müzik programı; öğrencilerimiz, öğrenci gruplarımız ve öğretmenlerimizle tam bir şölen havasında geçti.

Programın başındaki 90’lı yıllara ait görsel sunu, bizleri o günlere götürdü ve izleyenlerden alkışlar eşliğinde büyük ilgi gördü. “Mario Bros” atari oyununa borularla ses veren öğrencilerimiz, görsel ve işitsel bir sunu eşliğinde şölene ilgiyi yüksek tuttu.

Öğrenci gruplarımızdan “Grup ANKA”, seslendirdiği şarkılarla kulaklarımızın pasını silerken müzik öğretmenimiz Evren COŞAR, ölüm yıl dönümüne yaklaştığımız bu günlerde unutulmaz, büyük gazeteci Uğur MUMCU anısına “Uğurlar Olsun”u seslendirdi.

Solo olarak Umut DİL “Ankara”, Deniz TOPAL ise “Bir Çocuk Sevdim” adlı eserlerle şölene renk kattılar.

“Grup COSMOS” adlı öğrenci grubumuz, yabancı şarkılarla izleyenleri hareketlendirdiler. Ardından müzik öğretmenimiz Burcu Dila DOĞRU, “Bahçede” adlı eseri güzel sesiyle seslendirdi.

Programın en hareketli ve ilgiyle izlenen bölümlerinden biri, okulumuz öğretmenlerinin 90’lara dair meşhur şarkısı “Cartel”i seslendirmeleri oldu. Öğretmenlerimiz Alper ALTINCI, Mustafa AYKOL, Özge ÖZDEM ve Evren COŞAR’ın Cartel grubu üyelerinden farklı yoktu.

Sonlara doğru, öğrenci gruplarımızdan “Grup ONAIR”in sahne performansını izledik. Son olarak ise saksafon eşliğinde, müzik öğretmenimiz Evren COŞAR’ın seslendirdiği 90’lı yılların sevilen şarkılarını dinledik.

İlk dönemin son günlerine doğru gerçekleştirdiğimiz bu güzel müzik şöleni, kulaklarımızın pasını silmesinin yanında yarıyıl tatiline girecek öğrencilerimize de olumlu bir güç kaynağı oldu.

Özel Evrensel Okulları olarak bir programı daha başarılı geçirmenin huzurunu yaşıyoruz.

Etiketler: 90lara dönüş, müzik şöleni, Evrensel Kolej