EVRENSEL’DEN KİTAP YARDIM KAMPANYASI O SESE KULAK VER

Okullarımızda, toplum hizmeti kapsamında “O SESE KULAK VER” sloganıyla 01 Aralık 2019-10 Ocak 2020 tarihleri arasında, Ardahan/Göle ilçesi Çardaklı köyü kitaplığı için kitap ve kırtasiye toplama kampanyası başlatılmıştır.

“Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil.” düşüncesiyle yola çıkan, yüreği umut ve sevgiyle çırpınan, geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak isteyen tüm öğrenci ve velilerimizin desteği ile toplanan kitap ve kırtasiyeler 13.01.2020 Pazartesi günü Ardahan/Göle ilçesi Çardaklı köyüne iletilmek üzere kargoya teslim edilmiş; kargonun sağ salim teslim edildiğine dair tarafımıza bilgi ulaşmıştır.

Çardaklı köyünden bizlere atılan fotoğraflardaki öğrencilerin heyecanı, gözlerindeki tarif edilemez mutluluk bizleri çok mutlu etmiştir. Unutmayalım ki bilgi, paylaştıkça çoğalır ve mutluluk, paylaştıkça artar.

Duyarlılığınız için tüm Evrensel ailesine teşekkür ederiz.