İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 100.YILI VE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. Yıl Dönümü

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl Dönümünü Kutlama Töreni

1. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

2. Günlerin Anlam ve Önemiyle İlgili Öğretmen Konuşması, Gürkan ÇOBANOĞLU (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)

3. İstiklal Marşı, Evrensel Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencileri

4. “Çanakkale Şehitlerine” Atahan TURAN  (FL 11/A)

5. Atatürk’ün Anzak Annelerine Mektubu ve Avustralyalı Bir Asker Annesinin Yanıtı

6. “Çanakkale”, Burcu KILINÇARSLAN (Resim Öğretmeni)/ “Hey On Beşli” Melissa BİLGİN (Müzik Öğretmeni)

7. “Çanakkale Türküsü” Evrensel Okulları Öğrencileri ve Mezunları, Melissa BİLGİN (Müzik Öğretmeni)

Sunucu: İlayda DİLSİZ (FL 11/A)

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. Yıl Dönümünü Kutlama, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl Dönümünü Kutlama Programında Tüm Veli ve Öğrencilerimizi Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız.

Kutlama programı yayınımızı okul web sitemiz ve aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz.

KUTLAMA PROGRAMINI YOUTUBE'TAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

instagram.com/evrenselkolej

youtube.com/evrenselkolej

facebook.com/evrenselkolej

instagram.com/evrenselarge