LGS Açıklandı Kayıt Avantajlarını Kaçırmayın

2020 - 2021 Öğretim Yılı Bursluluk Fırsatı

1986 yılından beri Ankara'da faaliyette bulunan Özel Evrensel Okulları her kademede yüzlerce öğrenci yetiştirmiş Atatürkçü, Laik, ve Çağdaş bir eğitim kurumu olarak, hedef büyüterek üstün beyin gücüne sahip öğrenciler alarak Türkiye'nin geleceğinde belirleyici olacak bir kuşak yetiştirme çabası içine girmiştir. Bu amaçla bu sene de LGS ye göre burslu öğrenci alacaktır.

LGS 2020 burs oranları

BİLGİ İÇİN:

1 - Evrensel Liselerinin eğitim bursundan yararlanmak için Bursluluk Başvuru Formu doldurup  okul yönetimine teslim edilecektir.

2 - Yapılan başvurularda puanlar eşit olduğu takdirde başvuru sırası ve başvuru tarihi dikkate alınacaktır.

3 - Verilen burslar 4 yıllık eğitim süresi içindir.

4 - Burslar sadece eğitim ücretini kapsar

5 - Taban puanı: Fen Lisesi'nde 390, Kolej (Anadolu Lisesi)'nde ise 340 puandır. Taban puanın altında öğrenci alınmaz.

YKS 2020 başarılarımız için tıklayınız.

Online Görüşme Formu'nu doldurun sizi biz arayalım. Online Görüşme Formu İçin Tıklayınız.

LGS 2020 yüzdelik dilim

LGS 2020 evrensel kolej ortalaması

Etiketler: lgs, lgs 2020, özel okul, kaliteli okul, bursluluk, kayıt avantajları, lgs özel okul indirimi, okul indirimi, en iyi özel okul, tecrübeli öğretmenler