Minik Ellerin Renkli Dünyası Resim Yarışması Ödül Töreni

Özel Evrensel Eğitim Kurumlarının Ankara merkezindeki kreş, anaokulu ve ilkokulların ana sınıflarına devam eden  4,5 ve 6 yaş grubundaki çocuklar arasında düzenlediği  “Doğa-İnsan İlişkileri” konulu resim yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri,  11 Mart Cuma günü Özel Evrensel Okulları Kültür Merkezinde yapılan bir törenle verildi.

Yarışmaya  Ankara merkezdeki 54 kreş, anaokulu ve ilkokulların ana sınıflarından  1100 çocuk katıldı. Konutkent Sabiha Reşit Turgut İlkokulu ana sınıfından Berrak  Su GÖK’ün  1’inci, Atatürk Anaokulundan Arda Barış BÜYÜKAŞIK 2’nci, Kezban Mercan Anaokulundan Nehir DUYURAN 3’üncü, Zübeyde Hanım Anaokulundan Duru Naz TÜZÜN 4’üncü, Doktor Ufuk Ege Anaokulundan Ela Ekin DEMİR’in 5’inci olduğu yarışmada, ilk beşe giren ve ödüllerini Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Cavit GÜRSOY’un elinden alan çocuklar burslu ya da indirimli okuma hakkı da kazandılar.  Ayrıca dereceye giren öğrencilerden sorumlu öğretmenlere çeşitli ödüller; yarışmaya katılan tüm okullara plâket, 200 çocuğa mansiyon ödülü, bütün çocuklara başarı belgesi ve çeşitli armağanlar verildi.

Ödül törenine katılan konuklar yarışma resimlerinden oluşan sergiyi gezme olanağı da buldular.

İlgi ve katılımın çok yüksek olduğu yarışmamıza ve törenimize katılan tüm okullara, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederiz.