ÖĞRENCİLERİMİZ CAMBRİDGE ESOL SERTİFİKALARINI ALDILAR

Uluslararası bir sınav olan Cambridge ESOL sınavları, öğrencilerin yabancı dil becerilerinin uluslararası platformda test edildiği bir sınavdır. Öğrenciler daha sonra gerektiğinde yabancı dil seviyelerini bu sınavlarla belgelendirmektedir.

Okulumuz yabancı dil eğitimine büyük önem vermektedir. Her yıl öğrencilerimizin bu sınavlara girmesini teşvik etmekte ve onların sınavlarda başarılı olmaları için ortam sağlamaktadır.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz öğrencileri; Starters, Movers, Flyers, KET, PET ve FCE sınavlarına katılarak İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinde her sınıf seviyesinde üstün başarı göstermişlerdir. 01/10/2018 tarihinde törenle sertifikalarını almışlardır.

Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler: Evrensel Kolej, Cambridge ESOL sınavları, Starters, Movers, Flyers, KET, PET ve FCE