ÖĞRETMENLER GÜNÜ

ÖZEL EVRENSEL OKULLARINDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

Özel Evrensel Okulları idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve velileriyle birlikte Öğretmenler Günü’nü coşkuyla kutladı. Programımız Edebiyat öğretmenimiz Sayın Sevim Özcan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladıktan sonra Fen Lisesi 12/A sınıfı öğrencilerimizden Begüm Merve Demirsoy öğrencilerimiz adına konuşmasını yaptı. Sonra törenimiz okulumuzun 6/A, 6/B, 6/E sınıflarıyla hazırlanan “Öğretmenin Vedası” adlı oratoryo ile devam etti. Rengarenk kıyafetleriyle sahnede göz dolduran öğrencilerimiz izleyenleri duygulandırarak büyük alkış aldı. Ayrıca okulumuz öğretmenleri hazırladıkları “Öğretmenler Tiyatrosu” ile sahnede yeteneklerini sergilerken ilgiyle izlendiler. Törenimiz bütün öğretmenlerimizin sahneye çıkarak söyledikleri “ Öğretmen Marşı” ile son buldu. Özel Evrensel Okulları olarak geleceğin mimarı olan bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.