OKULUMUZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNE COŞKUYLA BAŞLIYOR

Okul Heyecanı

Okulumuz konferans salonunda tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, bizi ziyarete gelen eski mezunlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz açılış törenimizle yeni eğitim ve öğretim yılına başladık.

Sinevizyon, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından bir konuşma yapan Okullarımız Kurucusu Genel Müdürümüz Cavit GÜRSOY, velilerimizin çocuklarını, Evrensel Okulları’na emanet etmekle doğru bir karar verdiklerini vurguladı. Mezun öğrencilerimizden Gamze İPEKSOY ile Esra Merve EVRAN ise konuşmalarında eğitim ve öğretim adına istedikleri her şeyi bu okulda kazandıklarını belirterek, yetişmelerinde emeği olan okul yönetimine, öğretmenlerine teşekkür ettiler. Törenimiz liseli öğrencilerimizden marşlar, müzik dinletisi ve vals ile renklendi.

Etiketler: evrensel kolej