ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞİİR DİNLETİSİ

Sevilene her bakış, başka bir güzelliğin tasviridir seven için. Mesela bir güldür rengi ve kokusuyla anlatılmaz, tarif edilmez; mesela bir ağaçtır gölgesine sürekli sığınacağı; mesela bir kitaptır okudukça güzelleşen güzelleştikçe okunan; mesela bir kâğıttır üzerine sürekli sevda sözleri yazılan. Aslında benzetme bulmakta zordur seven için çünkü onu benzetilecek her şey onu anlatmak için eksiktir.

İşte bu duygularla 03.06.2015 Çarşamba günü okulumuzun konferans salonunda “Bir İlkbahar Sabahı” adlı şiir dinletisi gerçekleştirildi. Ortaokul öğrencilerimizin okuduğu aşk şiirleriyle izleyiciler duygusal anlar yaşadılar.

Bu güzel şiir dolu dakikaları bize yaşattıkları için emeği geçen Türkçe dersi zümre öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.