ÖZEL EVRENSEL FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ FİZİK ALANINDA DÜNYA BİRİNCİSİ...

URFODU Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’na katılan Özel Evrensel Fen Lisesi öğrencilerinden, Alper Bahçekapılı, Begüm Yüksel ve Oğuz Tekin Fizik alanında BİRİNCİLİK elde ederek ülkemiz adına büyük bir başarıya imza attılar.

Sınavlara uzun bir süreç sonunda 263 başvuru yaparak hazırlanan Evrensel Kolej yarışma sonucunda başta 3 birincilik olmak üzere çok sayıda 2.lik ve 3.lük derecesi de elde etti. Bu başarıyı yakalayan öğrenciler aynı zamanda tüm dünyada geçerliliği olan diplomaya da sahip oldular. Güçlü rakipleri arasından başarıyla ayrılan öğrenciler ülkemiz adına kazandığımız bu başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Türkiye ve Dünyadan birçok özel ve devlet okulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen ve katılımcı ülkelerin Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından da desteklenen bu yarışmada dereceye giren öğrencileri Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Sn. Cavit GÜRSOY ve Genel Müdürü Sn. Semra BÜYÜKAĞAOĞLU gösterdikleri üstün başarılardan dolayı kutladılar.

Etiketler: Evrensel Kolej, URFODU, proje, yarışma