ÖZEL EVRENSEL OKULLARINDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

Özel Evrensel Okulları idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve velileriyle birlikte Öğretmenler Günü’nü coşkuyla kutladı.

Programımız hastalığı nedeniyle okulumuzdan iki yıl önce ayrılan ve sonsuzluğa uğurladığımız Tarih öğretmenimiz Kadriye Öztürk’ü anma ile başladıktan sonra Edebiyat öğretmenimiz Sayın Zeynep Öcalan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.Okulumuz 7/A ve 7/B sınıfı öğrencilerince hazırlanan “Biz Öğretmen Olmalıyız” adlı oratoryo izlendi. Rengarenk kıyafetleriyle sahnede göz dolduran öğrencilerimiz izleyenleri duygulandırarak büyük alkış aldı.Sonrasında okulumuz Genel Müdürü Semra Büyükağaoğlu ve Türkçe öğretmenimiz Sevil Yükselen “Dünyanın Bütün Çiçekleri” adlı şiiri birlikte okudular.Ardından “Hababam Sınıfı” müzikalleriyle öğrencilerimiz sahnede yerini aldı.Böylece büyük bir coşkuyla izlenen öğrencilerimiz müzikteki yeteneklerini de sergilemiş oldular.Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri seslendirdikleri güzel şarkılarla sahnedeki yerini aldı. Sonrasında öğrencilerimizin halk dansları ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan zeybek oyunuyla programımız devam etti. Törenimiz bütün öğretmenlerimizin sahneye çıkarak söyledikleri “Öğretmen Marşı” ile son buldu.

Özel Evrensel Okulları olarak geleceğin mimarı olan bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.