ÖZEL EVRENSEL ORTAOKULU TÜRKİYE 1.Sİ OLARAK, FİNALDE İLK 8 TAKIM AR...

ROOT (Rokodemi-Robotistan Online Turnuvası), Rokodemi tarafından düzenlenen ve Robotistan tarafından desteklenen robotik kodlama konularını da içeren STEM ağırlıklı bilgi ve beceri yarışmasıdır.

Online ortamda yürütülen yarışmada öğrenciler takım oluşturarak yarışmaya katıldılar. Yarışmaya Türkiye geneli 402 takımdan oluşan 1081 öğrenci katıldı. Özel Evrensel Ortaokulu her biri 3 kişiden oluşan 6 takım ile yarıştı. Tüm takımlar 12-20 Haziran arasında dersleri izleyerek online hazırlık yaptılar.

Online Rekabette Evrensel Ortaokulu Robotik Takımı 402 Takım Arasından 1. Oldu.

21 Haziranda yapılan online ön eleme sonucunda Evrensel Ortaokulu Öğrencilerinden Enes Kaan Özdal, Gülse Güçlü ve Efe Erkin Erdoğan’ın oluşturduğu Maker06 adlı takımımız, 402 takım arasından 1.olarak yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Ayrıca bireysel puan sıralamasında 1081 öğrenci arasında Enes Kaan ÖZDAL 1. oldu. Efe Erkin ERDOĞAN 2. olurken Gülse GÜÇLÜ 33. oldu.

Yarı Finalde Evrensel Ortaokulu Robotik Takımı 33 Takım Arasından 2. Oldu.

29 Haziranda yapılan yarı final yarışmalarında ise 33 takım yarıştı. Maker06 takımımız 33 takım arasından 2. olarak Türkiye finalinde yarışmaya hak kazanarak ilk 8 takım arasına seçildi.

Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Sn. Cavit GÜRSOY ve Genel Müdürü Sn. Semra BÜYÜKAĞAOĞLU başarılarının her yıl artarak devam edeceğini belirterek öğrenci ve danışman öğretmenlerini tebrik etti.

Özel Evrensel Ortaokulu her biri 3 kişiden oluşan 6 takım ile yarıştı. Tüm takımlar 12-20 Haziran arasında dersleri izleyerek online hazırlık yaptılar. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Online Rekabette Evrensel Ortaokulundan Maker06 isimli Robotik Takımı 402 Takım Arasından 1. Oldu.

Yarı Finalde Evrensel Ortaokulu Robotik Takımı (Maker06) 33 Takım Arasından 2. Oldu.

Etiketler: ROOT, ROOT 2020, rokodemi, evrensel robot takımı, root 2020, online rekabet, maker06, robotik, STEM