PATİ SEVGİMİZ EVRENSEL

Kış acımasız, patili dostlarımız ise korumasız ve çok açlar. Bizler sıcacık yuvamızda tok ve güvende otururken onlar, insanoğlunun yok ettiği betonlaşmış ve çoraklaşmış doğada yersizlikten, açlıktan susuzluktan ve ne yazık ki işkenceden ölüyorlar.

Bizler güzel yürekli EVRENSELLİLER patili dostlarımızın beslenme ve barınma ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olan  PATİPARK vasıtasıyla düzenlediğimiz kermesten elde edilen gelir ile  alınan mamalar patili dostlarımıza ulaştırılmıştır.

Bugün  17 Nisan 2019 Çarşamba günü ise bu sosyal projeye  emeğini, sıcacık , sevgi, merhamet dolu yüreğini ortaya koymuş,  yolu sevgiden ve merhametten geçen geleceğin iyi insanı olmayı ilke edinmiş İlkokul , Ortaokul , Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencilerimizle partili dostlarımızı ziyaret ettik ve onları besledik. Karşılıksız sevginin ve vefanın dolu dolu yaşandığı ziyaretimiz Evrensel ailesine gurur vermiştir.  Tarifi olmayan tek şey güzel anlardır.