Şiir Dinletisi

Şiir, gökkuşağının yedi rengini çocuk gülüşünde aramaktır; evrenin kutsallığını, eşsiz kar tanelerini görebilmektir; yeni gelen güne “Merhaba” demektir; dost meclislerinde hayatla dalga geçebilme cesaretini gösterebilmektir; sevgi gemisiyle mavi denizlere açılmaktır.

“Gönülden Gönüle” adlı şiir dinletimizde ortaokul ve ilkokul öğrencilerimiz çeşitli konularda söyledikleri birbirinden güzel şiirlerle izleyenleri farklı dünyalara götürdüler.Çeşitli duyguların bir arada yaşandığı şiir dinletimiz izleyicilerden büyük alkış aldı.Birbirinden güzel şiirlerin yanında rengarenk kıyafetler içerisindeki danslarıyla da öğrencilerimiz izleyenlere görsel bir şölen sundular.Şiir dinletimizde görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.