ŞİMDİ EVRENSELLİ OLMA ZAMANI

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Burslu Okuma Fırsatı

1986 yılından beri Ankara’da faaliyette bulunan Özel Evrensel Okulları her kademede yüzlerce öğrenci yetiştirmiş, Atatürkçü, Laik ve Çağdaş bir eğitim kurumu olarak, hedef büyüterek üstün beyin gücüne sahip öğrenciler alarak Türkiye’nin geleceğinde belirleyici olacak bir kuşak yetiştirme çabası içine girmiştir. Bu amaçla bu sene de LGS'ye göre burslu öğrenci alınacaktır.

Burs tablosunda;

• # Fen Lisesi için LGS 485-500 puan arası kontenjanı 20 öğrenci ile,
  • # Kolej (Anadolu Lisesi) için LGS 480-500 puan arası kontenjanı 20 öğrenci ile sınırlıdır. Fırsatı kaçırmayınız.

BİLGİ İÇİN:

1.Burslar sadece eğitim ücretini kapsar.

2.Taban puanı; Fen Lisesi’nde 380, Kolej (Anadolu Lisesi)nde ise 320 puandır. Taban puanın altında öğrenci alınmaz.

3.Ankara’nın her semtine servis imkanı vardır.

4.Başarı indirim oranı %50’nin altında olan öğrencinin kardeşinin de kayıt yaptırması durumunda her kardeşe %10 kardeş indirimi uygulanır.

YKS 2021 başarılarımız için tıklayınız.

YKS 2020 başarılarımız için tıklayınız.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımızın Üniversite Yerleştirme Sonuçlarını İnceleyiniz.

Ulusal ve Uluslararası Başarılarımız Görselleri Galerisi

2019 ve 2020 YKS AYT TÜRKİYE DERECELERİ İLE 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILARINDAN BAZILARI

ÖZEL EVRENSEL KOLEJ VE ÖZEL EVRENSEL FEN LİSESİ'NDE EĞİTİM

BİZ KİMİZ?

-60 yıldır eğitime gönül vermiş, başarılı bir eğitimciyle birlikteyiz.

TAM 36 YILDIR;

• -Öğrenmeyi öğreten,
  • -Düşünen düşündüren,
  • -Sorgulayan sorgulatan,
  • -Geçmişimize bağlı ve geleceğimizi yönlendirebilen,
  • -Atamızın yolundan yürüyen yürüten,
  • -Her tür inanca saygı duyan,
  • -Dil, din, mezhep, ırk, renk farkı gözetmeksizin her insanı seven, sevmeyi bilen ve sevmeyi öğreten,
  • -Birbirimize ve kendimize güvenen,
  • -Takım olarak çalışmaya önem ve öncelik veren,
  • -Tüm öğrencilerimize aynı değeri veren, onlara saygı duyan ve onları koruyup gözeten,
  • -Yaptığımız işi, bir sanatçı gibi, son derece duyarlı, estetik bir sanat eseri gibi ele alan,
  • -Öğrencilerimizin kendi beyin güçleri ile yapabileceklerinin en mükemmelini yakalayabileceklerine ve kapasitelerini zorlayarak, kendilerini aşabileceklerine inanan,
  • -Büyük yarışta onlara kaliteli, güvenilir, özgür ortamlar hazırlayan,
  • -Deneyimli, uzman, elit, istekli ve iddialı, sorumluluğumuzu ve görevimizi bilen, öğretmenleriz.

Biz; öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve diğer çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz.

ÖZEL EVRENSEL ANADOLU LİSESİ (KOLEJ) ve ÖZEL EVRENSEL FEN LİSESİ

"OKUL GİBİ OKULLAR"

Okullarımızda “ Ezbersiz Eğitim” ve “ Öğrenmeyi Öğretme” temel ilkemizdir.

• -Öğrenci merkezli eğitim,
  • -Çağdaş yönetim anlayışı,
  • -Uzman, çağdaş, seçkin yönetim ve öğretim kadrosu,
  • -Üniversite öğretim üyelerinden oluşan bilim kurulu,
  • -Müfredat programlarının üstesinden gelebilecek kapasitedeki öğrencilerin alınması,
  • -Ulusal ve uluslararası eğitim programlarını yakından izleme ve uygulama,
  • -Bilişim ve iletişim teknolojilerini kullanma,
  • -Nitelikli Fen ve Matematik eğitimi,
  • -Nitelikli Türkçe ve Sosyal Bilgiler eğitimi,
  • -İleri düzeyde en az iki Yabancı Dil eğitimi,
  • -Seçme ve Yerleştirme Sınavlarında en üst düzeyde başarı,
  • -Düzenli ve planlı olarak sınavlara hazırlık uygulamaları,
  • -Ders programları dışında isteyenlere sınırsız takviye dersler,
  • -Şehrin içinde, yeşil alanlarla çevrili bir eğitim sitesi,
  • -Çok geniş mekan ve alanları ile ideal eğitim ortamı,
  • -Akıllı tahtalarla donatılmış teknolojik ve en çok 24 öğrencilik derslikler,
  • -Ayrıca derslerin özelliğine uygun özel derslikler,
  • -Fizik, Kimya, Biyoloji, Fen Bilgisi Laboratuarları,
  • -Yabancı dil ve Bilgisayar derslikleri,
  • -Okul Kütüphanesi,
  • -Tiyatro- konser- konferans salonu,
  • -Kapalı Spor Salonu,
  • -Fitness Salonları,
  • -Jimnastik Salonları,
  • -Yarı Olimpik Yüzme Havuzu,
  • -Futbol Sahası,
  • -Eksiksiz araç - gereç donatımı,
  • -Modern mutfağa sahip yemekhane, kantin ve kafeteryalar,

Eğitim öğretim faaliyetlerini çağın gereklerine uygun olarak yürütebilecek, çocukları mutluluğa,  ideallere ve başarıya taşıyacak her şey bir arada;

Çocuğunuzun geleceği kuşkusuz aile yuvanızın ve ülkemizin de geleceğidir. Bir aile için çocuğunun eğitiminden daha önemli bir yatırım olabilir mi? Bu yatırımınızın gelişimi ve sonucunu rastlantılara bırakabilir misiniz?

Kurumumuzun eğitimini, ortamını ve koşullarını yerinde görüp değerlendirdiğinizde çocuğunuzun okulunu, geleceğini, rastlantılara, deneme yanılmalara bırakmamış olacaksınız.

Kurumlarımızda eğitim bir fırsattır. Bu fırsatı kaçırmadan şansınızı iyi kullanmanızı dileriz.

Çukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi Öğretmenler Cad. No:18 Balgat/Çankaya/ANKARA | Tel (0312) 286 57 46 -48  Faks: (0312) 286 55 50 | Web: www.evrenselkolej.k12.tr  e-mail: info@evrenselkolej.k12.tr | evrenselkolej@gmail.com

Etiketler: lgs, lgs 2020, özel okul, kaliteli okul, bursluluk, kayıt avantajları, lgs özel okul indirimi, okul indirimi, en iyi özel okul, tecrübeli öğretmenler