Ufak Bir Dokunuşa Ne Dersiniz?

21 Aralık 2017 Perşembe günü okullarımızda sosyal hizmet olarak, anne sevgisi ve emeği yiyeceklerin oluşturduğu stantlarda kermesimizi düzenlendik. Etkinliğe kolej ve fen lisesi sınıflarından toplam 358 öğrencimiz katkıda bulundu. Yaklaşık 1000 öğrencimiz ise etkinliğimizi desteklediler. Etkinliğimizde emek verip çok çalışan öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Büyük emeklerle ve özveriyle hazırlanan standlara katkı sağlayan değerli velilerimize teşekkür ediyoruz. Satış sonrasında elde edilen gelir bir grup öğrenci ve öğretmenlerimiz eşliğinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağış olarak teslim edilip KARDELEN’lere ulaştırılacaktır.

Bu etkinliğe olanak sağlayan ve etkinliği destekleyen okul idaremize, maddi manevi emeğini esirgemeyen velilerimize tekrar teşekkür ediyor ve canı gönülden çalışan öğrencilerimizi kutluyoruz.