Uluslararası Leibniz International Matematik Olimpiyatlarında (LIMO...

Uluslararası Leibniz International Matematik Olimpiyatları (LIMOC)

(International Leibniz International Math Olympiad Challenge)

EVRENSEL BRONZ MADALYA İLE DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

Uluslararası Leibniz International Matematik Olimpiyatları (LIMOC)) 2021 bu sene Covid-19 pandemisinden dolayı çevrimiçi olarak düzenlenmiştir. Olimpiyatların 20 Kasım 2021 tarihinde yarıfinal ve 20 Kasım 2021 tarihinde ise finalleri gerçekleşti. STEM Olimpiyatı Organizasyon Merkezi (OCSO) tarafından düzenlenen bu yarışmaya Evrensel Kolej 2 öğrencisiyle katıldı.

Yarışmaya  Evrensel Fen Lisesi’nden Ali Doğan ÇAMUR ve Ceyhun Deniz KELEŞ adlı öğrencilerimiz Matematik alanında katıldılar. Yarışmada öğrencimiz Ceyhun Deniz  KELEŞ,  BRONZ madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atarak okulumuza ve ülkemize büyük bir gurur yaşattı.

ÖĞRENCİ İSMİ

ALANI

PROJE ADI

Ali Doğan ÇAMUR

Matematik

Olimpiyat

Ceyhun Deniz KELEŞ

Matematik

Olimpiyat

Uluslararası düzenlenen bu yarışmada gösterdiği üstün başarıdan dolayı dereceye giren öğrencimizi Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Cavit Gürsoy ve Genel Müdürü Semra Büyükağaoğlu kazandığı üstün başarıdan dolayı kutladılar.

Etiketler: evrensel kolej, limoc, Uluslararası Leibniz International Matematik Olimpiyatları, stem