UNUTMAYACAĞIZ

Unutmayacağız...
#10Kasım

Özel Evrensel Okulları Ailesi olarak Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan bedenen ayrılışının 84. yılında bir kez daha saygı, minnet ve şükranla andık.

Küçük büyük herkese, bilhassa gelecek nesillere “Cumhuriyet, Atatürk ve Atatürkçülük değerlerini benimsetmek” amacıyla hazırladığımız programımızda kurucusu, genel müdürü, müdürleri, öğretmenleri, konukları ve öğrencileriyle tüm Evrensel Okulları Ailesi hazır bulundu. Hep birlikte Ata’mızın manevi huzurunda tek yürek olduk. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra okulumuz İlkokul Müdür yardımcısı Dilek COŞKUNER, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından Özel Evrensel Kolej / Fen Lisesi 10.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ”Türk’ün Büyük Atası: Mustafa Kemal Atatürk!” adlı söz ve müzik korosu sahnelendi.  Söz ve müzik korosunun okuduğu şiirler, söylediği şarkılarla türküler dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Koronun sonunda Evrensel Ana Sınıfı öğrencileri ezberledikleri şiiri seslendirdiler. Sonrasında Evrensel İlkokulu ve Ortaokulunun her kademesinden öğrencilerimiz “Ata’ya Ağıt” adlı canlı performansı sergilediler.

Tüm öğrencilerimiz; Mustafa Kemal Atatürk'ün onlara duyduğu güvene layık, aydın, çağdaş, laik gençler olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Ulusumuzun kurtarıcısı, laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz.

Etiketler: 10kasim, 10 kasım, Atatürkü anma töreni