VELİLERİN VE ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ YİNE ÖZEL EVRENSEL OKULLARI OLDU

1986’dan bu yana Ankara’da eğitimin öncüsü olan, her kademede binlerce öğrenci yetiştirmiş, gerek ulusal gerekse uluslararası başarılarıyla adından söz ettiren ve günümüze dek 3000’den fazla öğrenciye de eğitim bursu sağlayan Özel Evrensel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Öğrenci Seçme ve İndirimli Kabul Sınavını 3 Mart 2018 Cumartesi günü gerçekleştirdik.

Sabah ve öğleden sonra oturumu olmak üzere iki oturumda gerçekleştirdiğimiz sınavımıza tam 2137 öğrenci katıldı.

Özel Evrensel Okulları olarak en büyük hedefimiz; Atatürk ilke ve inkılâplarının ışığında yürüyen, bilimsel düşünen, sorgulayan, akılcı ve çağdaş bireyler yetiştirmektir. Bu hedeflerimizi, “OKUL GİBİ OKUL” olarak bilinen kurumumuzda başarılı öğrencilere olanaklarımızı sunarak gerçekleştirmeyi temenni etmekteyiz.

YOĞUN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

BAŞARI EVRENSEL’DİR!

Etiketler: Evrensel Kolej, bursluluk, sınavı, indirimli kabul sınavı