Yarının Büyükleri Ata’sının Huzurunda

Özel Evrensel Okulları öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında  Anıtkabir’de yapılan törene katıldı.

Yarının büyükleri Evrenselliler  sonsuza dek Ata’larının izinde, daima ileri bakacak!

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yıl dönümünü coşkuyla kutladık. Okulumuz konferans salonunda yapılan tören Türkçe Öğretmenimiz Sevil YÜKSELEN’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Ardından 5. Sınıf öğrencilerimizce hazırlanan “Atatürk’e Sesleniş” adlı söz korosu sahne aldı. Bayrağımızın al rengiyle sahneyi dolduran öğrencilerimiz geleceğimizin emin ellerde olduğunu kanıtlamış oldular. Sonrasında ana sınıfı; 1,2,3. sınıf öğrencilerimiz cimnastik gösterileriyle ilgiyle izlendi.1/A sınıfı öğrencilerimiz söyledikleri Türkçe- İngilizce şarkılarla; 1/B, 2/A, 2/B sınıfı öğrencilerimiz modern dans gösterileriyle; 4. sınıf öğrencilerimiz İngilizce- Almanca şarkılarla; 3. sınıf öğrencilerimiz halk oyunları gösterisiyle; 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz ponpon danslarıyla sahnedeki yeteneklerini kanıtlamış oldular. Rengarenk kıyafetlerle sahneyi dolduran öğrencilerimiz izleyicilerden büyük alkış aldı. Ardından 4/A, 4/B,5/B sınıfı öğrencileri çember gösterisi; 4/C sınıfı öğrencileri “Bachata”; 4/B sınıfı öğrencileri şemsiye dansı; 5. ve 6. sınıf öğrencileri “Bollywood” dansı; 7. sınıf öğrencileri cimnastik ; okulumuz dans grubu “Zumba” gösterisiyle göz doldurdu. Slovenya’da yapılan dans yarışmasında birinci olan 8/B sınıfı öğrencimiz Ege Sevim muhteşem dansıyla izleyicilerden büyük alkış aldı.

Sahnede sergiledikleri birbirinden güzel şarkı ve dansları için öğrencilerimizi gönülden kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı kutlu olsun.