Yolunuz Açık Olsun Çocuklarımız

Özel Evrensel Kolej ve Özel Evrensel Fen Lisesi 2015 mezunlarımızı, velilerimizin ve eski mezunlardan öğrencilerimizin de hazır bulunduğu, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz geniş katılımlı bir törenle uğurladık.

Törende duygusal anlar yaşandı. Okullarımız Genel Müdürü Sayın Semra BÜYÜKAĞAOĞLU’nun duygusal konuşması, mezun öğrencilerimizin okulumuza sevgi, saygı ve bağlılığını dile getirdikleri ayrılık konuşmaları… Okullarımızı dereceyle bitiren öğrencilerimizle diğer öğrencilerimizin diplomalarını almasının ardından törenin sürprizi ise mezunlardan oluşan orkestranın verdiği mini konserdi. Törenimiz, mezunlar korosunun seslendirdiği Evrensel Marşı ve şarkılar ile keplerin atılmasıyla sona erdi.