2022 MILSET SCIENCE PHOTO CONTEST TÜRKİYE 2.Sİ DÜNYA 8.Sİ

2022 MILSET SCIENCE PHOTO CONTEST

EVRENSEL KOLEJ TÜRKİYE 2.Sİ, DÜNYA 8.Sİ

“When Arts Meet Science” sloganıyla 2007’den günümüze düzenlenen MILSET organizasyonunun Belçika merkezi tarafından gerçekleştirilen, dünyanın en önemli fotoğraf yarışmalarından biri olarak gösterilen MILSET Bilim Fotoğraf Yarışması’na (MILSET Science Photo Contest) EVRENSEL KOLEJ öğrencisi MERT ÜNALAN, bu sene 16.sı düzenlenen profesyonel fotoğrafçıların ve bilim insanlarının desteği ile yürütülen ve birçok ülkeden yüzlerce fotoğrafın gönderildiği bu prestijli organizasyonda dünyanın en iyi 10 fotoğrafı arasına girerek bizlere büyük bir gurur yaşattı. Ayrıca MILSET SPC Gallery'de yayınlanan fotoğraf ESI 2023’ün bir parçası oldu.

Gönderilen fotoğrafların; fotoğraf, STEAM eğitimi veya bilimsel iletişim alanlarında yetkinliği tanınan en az on (10) kişiden oluşan bir jüri tarafından isimsiz olarak değerlendirildiği uluslararası düzenlenen bu yarışmada gösterdiği üstün başarıdan dolayı dereceye giren öğrencimizi ve danışmanımız Sevgi GÖRGÜLÜ’yü,Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Cavit GÜRSOY ve Genel Müdürü Semra BÜYÜKAĞAOĞLU tebrik etti. Ayrıca Proje Koordinatörü Bülent IŞIK ulusal ve uluslararası başarılarının her yıl katlanarak devam ettiğini belirtti.

Etiketler: evrensel kolej, milset 2022, SPC