SOKAK HAYVANLARINA YARDIM TEMALI KERMESİMİZE BEKLİYORUZ

“Her kim aç bir hayvan beslerse aynı zamanda ruhunu besler” (Charlie Chaplin)

Kış mevsiminde sokakta yaşayan kediler 6 saat, köpekler 17 saat içinde yiyecek ve barınacak yer bulamazlarsa donarak veya açlıktan ölüyorlar.

Bizler güzel yürekli EVRENSELLİLER olarak, yaşadığımız bu soğuk kış günlerinde dışarıda bulunan kedi ve köpeklerin beslenme ve barınma ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla yola çıktık.

Doğanın gerçek sahibi olan ve birlikte aynı havayı soluduğumuz patili dostlarımız için 04.01.2019 Cuma günü okulumuzda düzenlenecek olan kermese tüm öğrenci ve velilerimizin aynı hassasiyetle destek vermesini ve yanımızda olmasını bekliyoruz.

Kermesten elde edilecek gelirin tamamı sokaktaki patili dostlarımıza mama ve barınak olarak ulaşacaktır. İlgileriniz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

Kış acımasız, patili dostlarımız ise korumasız ve çok açlar. Bizler sıcacık yuvamızda tok ve güvende otururken onlar, insanoğlunun yok ettiği betonlaşmış ve çoraklaşmış doğada yersizlikten, açlıktan susuzluktan ve ne yazık ki işkenceden ölüyorlar.

Bizler güzel yürekli EVRENSELLİLER olarak öğrencisi, velisi, öğretmeni, tüm çalışanları ve okul idaresiyle birlikte beslenme ve barınma ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla bugün düzenlemiş olduğumuz kermesimizi coşkuyla ve elbirliğiyle tamamladık. Kermesten elde edilen gelir, patili dostlarımıza ulaştırılacaktır.

Bu sosyal projede emeğini, sıcacık yüreğini ortaya koyan, yolu sevgiden ve merhametten geçen, hayvan sevgisini tatmış ve ruhu bu sevgiyle beslenmiş herkese ilgi ve hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz.