CAMBRIDGE ASSESSMENT SINAVLARINA KATILIM DUYURUSU

Evrensel Kolej ARGE

ÖZEL EVRENSEL OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Sayın Velimiz,

Yabancı dil öğreniminin çocuklarımızın global bir dünyaya açılması için önemli gereksinim olduğu gerçeğini büyük flozof Wittgenstein “Dilimin sınırları dünyamın sınırları” diyerek ifade etmiştir. Yabancı dil öğrenimi kendi kültürünü dünya kültürleriyle beraber özümseyen çocuğumuzun bakış açısını geliştirip  zenginleştirir.Dil öğrenme sürecini eğlenceli ve yaratıcı bir hale getirmek ise modern yöntem, teknik ve yaklaşımlarla mümkündür.Bu süreçte dünya standartlarına uygun ve uluslar arası geçerliliği olan ölçme değerlendirme metotlarıyla doğru bir yol izlemek gerekir.

Biz de öğrencilerimizin başarılarının uluslararası bir sınavla tespit edilmesi için Cambridge Assessment Sınavlarına katılımını teşvik ediyoruz.