NASA SPACE APPS CHALLENGE FİNALİST

Evrensel Kolej ARGE

NASA tarafından 9 yıldır düzenlenen Space Apps Challenge’e (NASA’nın araştırmayı yetenekle birleştiren beyinlere ulaşmak için düzenlediği küresel bir HACKATHON. Dünya çevre problemlerinin çözülmesi, uzay teknolojilerinde ilerleme kaydedilmesi ve insanlığın geliştirilmesi için yeni fikirler bulmak üzerine uygulamalar ve platformlar oluşturan organizasyon) öğrencimiz  Tuğçe Nukhet ERTAŞ Sustaining Our Planet for Future Generations alanında başvurarak okulumuzu temsil etmiştir. Öğrencimiz 150 ülkeden 26000 katılımcının 2300 proje ile katıldığı yarışmada "Sustaining Our Planet for Future Generations" kategorisinde KATILIM sertifikası almaya hak kazanarak projemiz ve okulumuz NASA’nın Space Apps Challenge 2020 internet sitesinde yayınlanmıştır.

Etiketler: evrensel kolej, space apps, nasa, international space apps challenge