Bilge Kunduz 2019 Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme...

Evrensel Kolej ARGE

Ankara Üniversitesi bünyesinde gönüllü akademisyenler tarafından organize edilen Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği başladı. 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Hazırlık ve 10.sınıf öğrencilerinin katılabildiği etkinlik 15 Kasım’a kadar devam edecek.

Bilge Kunduz, bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulmuş, bu konudaki farkındalıkları attırırken eğlendirmeyi de önemseyen uluslararası bir etkinliktir. Etkinlik Ankara Üniversitesi bünyesinde gönüllü akademisyenler tarafından yürütülmektedir. Bu etkinlik kapsamında, birçok ülke aynı dönemde öğrencilerin enformatik ile ilgili yetenekleri test eden çevrimiçi bir etkinlik düzenlenmektedir.